Winkelwagen

Onze natuurlijke merken

 | 

Cowshed 40% korting!

 | 

Cowshed Room Candles

<< Vorige - Volgende >>


Cowshed Lazy Cow Soothing Room Candle 235gr
Cowshed Lazy Cow Soothing Room Candle 235gr
Cowshed Lazy Cow Soothing Room Candle
Houden we niet allemaal soms van een lekkere luie dag? Take it easy en laat je ruimte geuren met een relaxte geur. De Lazy Cow Soothing Room Candle van Cowshed is een ontspannende geurkaars met een kruidige mix heerlijke mix van een houtachtig, oosters kruidenmengsel dat je een warm en vreedzaam gevoel geeft. De geurkaars bevat essentiële oliën van jasmijn om diep te ontspannen, kamille om te kalmeren en sandelhout om tot bezinning te komen.
De Soothing Room Candle is gemaakt van 100% natuurlijke wassen, GGO-vrije (Genetisch Gemanipuleerde Organismen-vrij), biologische en plantaardige gecertificeerde ingrediënten. De ingrediënten zijn afkomstig uit duurzame bronnen en zijn vrij van chemicaliën-, palm-, paraffine en petroleum was. De lont is loodvrij en gemaakt van natuurlijke vezels. Geschatte brandduur: 60 uur.
  • Essentiële olie van kamille: bekend om zijn natuurlijke verzachtende, helende werking op de huid en om van stress te verlichten.
  • Essentiële olie van sandelhout: ontspannend, sensueel en kalmerend met een houtachtige geur. De perfecte hydraterende olie die vaak wordt gebruikt in huidverzorging voor alle huidtypen, maar vooral voor het voeden van een droge huid. Bekend om zijn balancerend effect op het zenuwstelsel, geeft afstand van spanning en onrust.
  • Essentiële olie van jasmijn: heeft een zoete, exotische en rijk bloemige geur. Diep ontspannende en sensuele olie die bekend staat om zijn verwarmende en de rustgevende effecten. Geeft een gevoel van vertrouwen en optimisme, terwijl het energie niveau wordt hersteld.
  • De Cowshed geurkaarsen worden gemaakt van 100% natuurlijke wassen, GGO-vrije (Genetisch Gemanipuleerde Organismen-vrij), biologische en plantaardige gecertificeerde ingrediënten. De ingrediënten zijn afkomstig uit duurzame bronnen en zijn vrij van chemicaliën-, palm-, paraffine en petroleum was. De lont is loodvrij en gemaakt van natuurlijke vezels.
  • Bevat geen kunstmatige kleur, geen parabenen, geen sulfaten, geen petrochemicaliën. Niet getest op dieren.
Euro 45.00

Aantal