Winkelwagen

Onze natuurlijke merken

 | 

Cowshed 40% korting!

 | 

Cowshed Room Candles

Volgende >>


Cowshed Knackered Cow Relaxing Room Candle 235gr
Cowshed Knackered Cow Relaxing Room Candle  235gr
Cowshed Knackered Cow Relaxing Room Candle
Afgepeigerd? Bekaf? Laat je ruimte geuren met een ontspannende geur. De Relaxing Room Candle van Cowshed is een ontspannende geurkaars met een kruidige mix die je helpt een versnellinkje lager te gaan en tot rust te komen met essentiële oliën van lavendel en eucalyptus. Lavendel herstelt het evenwicht, terwijl eucalyptus de geest en vermoeide spieren verlicht.
De Relaxing Room Candle is gemaakt van 100% natuurlijke wassen, GGO-vrije (Genetisch Gemanipuleerde Organismen-vrij), biologische en plantaardige gecertificeerde ingrediënten. De ingrediënten zijn afkomstig uit duurzame bronnen en zijn vrij van chemicaliën-, palm-, paraffine en petroleum was. De lont is loodvrij en gemaakt van natuurlijke vezels. Geschatte brandduur: 60 uur.
Geschatte brandduur: 60 uur. Niet langer dan 2 of 3 uur per keer de geurkaars laten branden, dan is de ruimte verzadigd.
Wellicht vind je het ook lekker om de andere Knackered Cow producten te gebruiken; zoals de ontspannende Relaxing Bath and Shower Gel, Relaxing Bath and Massage Oil, Relaxing Body Lotion, Relaxing Soap en de Relaxing Travel Candles. Of wellicht een andere geurkaars uit een van de andere ranges van Cowshed.
    • Essentiële olie van lavendel: natuurlijk ontspannend, rustgevend, herstellend en balancerend. Verlicht vermoeide en pijnlijke spieren. Deze veelzijdige olie staat ook bekend om zijn verjongende en ontsmettende eigenschappen.
    • Essentiële olie van eucalyptus: verkregen uit de diepe groene, sikkelvormige bladeren van de boom. Natuurlijk antiseptische, reinigende en stimulerende werking. Traditioneel gebruikt voor  het inademen bij extreem koud weer om verlichting te geven. Zeer effectief bij spiervermoeidheid.
    • De Cowshed geurkaarsen worden gemaakt van 100% natuurlijke wassen, GGO-vrije (Genetisch Gemanipuleerde Organismen-vrij), biologische en plantaardige gecertificeerde ingrediënten. De ingrediënten zijn afkomstig uit duurzame bronnen en zijn vrij van chemicaliën-, palm-, paraffine en petroleum was. De lont is loodvrij en gemaakt van natuurlijke vezels.
    • Bevat geen kunstmatige kleur, geen parabenen, geen sulfaten, geen petrochemicaliën. Niet getest op dieren.
Euro 45.00

Aantal