Winkelwagen

Onze natuurlijke merken

 | 

100% Pure Lichaamsverzorging

 | 

100% Pure Creamy Butter soaps


100% Pure Natuurlijke Zeep

Hier bij 100% PURE®, vinden we het leuk om te denken dat onze zeep de beste zijn! Onze zeep is handgemaakt van de hoogste kwaliteit, van nature voorkomende ingrediënten, en geurd met stoomdestilleerde etherische oliën voor een reinigend, verfrissend effect. Als u schoon probeert te krijgen, wil u geen product dat uw huid uitdroog, zoals sommige zepen meestal doen. Onze 100% biologische ingrediënten zorgen ervoor dat u een rustgevende, aangename ervaring krijgt elke keer dat u voor onze natuurlijk vriendelijke en zachte producten komt.

Onze zeep is verbeterd met Shea Butter en Coconut Oil, die uitstekende hydraterende stoffen  bevat. De rijke, romige oversized bar is driemaal gemalen, zodat u er zeker van bent dat u er veel gebruik van krijgt. Het is ook volledig vegetarisch en veganist vriendelijk, dus als je een bepaalde levensstijl hebt, hoef je je moraal niet te compromissen, alleen om een ​​aangename bad of douche ervaring te hebben!

Ongeacht uw favoriete smaak, zijn we er zeker van dat u iets vindt dat u hier perfect past bij ons brede aanbod van opties. Van lavendel tot eucalyptus en zelfs zeewier, is er iets voor elke smaken.