Winkelwagen

Onze natuurlijke merken

 | 

100% Pure Lichaamsverzorging

 | 

100% Pure Body Scrub


100% Pure Natuurlijke Body Scrub

Hier bij 100% PURE®, vinden we het tijd dat je je huid verwend hebt. Het is er altijd, je lichaam beschermt, maar wat heb je het voor het laatst iets goeds gedaan voor je huid? Onze lichaamscrubs zijn de perfecte manier om te zeggen, dank u aan uw huid. Ze laten je voelen en hydrateren, terwijl ze geweldig kijken.

Soms duurt het een beetje elleboog vet om resultaten te zien als het om uw huid gaat. Dat wil niet zeggen dat je moet schrobben tot je rood en rauw bent, maar een beetje exfoliation is gewoon wat je lichaam soms nodig hebt om oude huidcellen te verwijderen en poriën te ontdoen. Onze organische scrubs bufferen bultjes, vlokken en andere geaccumuleerde vuil en onzuiverheden, om u te verlaten met een ongelooflijk zijdezachte, gladde huid die u maar blijft aanraken!

Onze 100% biologische ingrediënten combineren naadloos, met krachtige anti-aging antioxidanten en vitaminen om uw huid te laten stralen! Voedingsrijke plantaardige oliën voeden diep en geven een zachte, soepele werking, en fruitzuren onthullen helderheid. Er is geen behoefte aan synthetische geuren, kunstmatige kleurstoffen of andere toxinen, omdat onze natuurlijk verkregen ingrediënten in elk geval superieur zijn (en veel beter voor u). Kijk nu eens en begin met scrubben!