Winkelwagen

Onze natuurlijke merken

 | 

100% Pure Lichaamsverzorging

 | 

100% Pure Bodycream


100% Pure Organische Body Lotion

Wil je een zijdezachte huid die straalt? Natuurlijk, anders zou je hier niet zijn! Hoe zit het met de geweldige huid zonder enige bijwerkingen die vaak gaan met body lotions en andere soortgelijke bad- en lichaamsproducten gebruiken? Nee, er is geen vangst. Alleen premium natuurlijke ingrediënten die aardig en zacht zijn aan je lichaam; Onze luxe formules zullen u laten, ruiken en voelen.

Als u een intense hydraterende oplossing voor uw droge huidproblemen nodig heeft, dan kan de lotion een absolute levensredder zijn. Speciaal ontworpen om uw huid te verzorgen, onze hoge kwaliteit producten hydrateren, verzacht en bescherm uw kostbare huid. U hoeft het niet alleen op probleemgebieden van uw huid te gebruiken; Onze lichaamsblusjes zijn ongelooflijk effectief voor het toevoegen van veel nodig vocht aan uw huidcellen over het hele lichaam, voor een geweldig eindresultaat. Licht het op royaal en masseer in je huid, veilig in de wetenschap dat onze 100% natuurlijke ingrediënten helemaal vriendelijk en zacht zijn voor zelfs de meest gevoelige huid, voor een luxe ervaring.

Onze geweldige organische body lotion en organische body boter opties ruiken zo goed dat je ze wilt eten (hoewel we het niet aanraden). Met een scala aan geuren om uit te kiezen, zult u nooit een keus hebben. Of tropische kokosnoot uw favoriet is, of u liever een rijke vanillebon of opheffende roze grapefruit, de keuze is van jou. Waarom niet een paar krijgen, dus je kan je routine altijd veranderen op basis van je humeur? Pak nu je natuurlijke body lotion of body boter!