Winkelwagen

Onze natuurlijke merken

 | 

100% Pure Gezichtsverzorging

 | 

100% Pure Gezichtsscrubs + maskers


100% Pure Natuurlijke Scrubs & Organische Maskers

Om de frisse, jeugdige en levendige huid te behouden is het nodig om de oude dode huidcellen weg te houden en je poriën schoon te houden. Als het hele proces je een beetje eng maakt, hoeft u zich geen zorgen te maken! Onze organische scrubs zijn vervaardigd uit geweldige natuurlijke ingrediënten die uw huid zullen verjongen en voeden.

We willen graag het verouderingsproces vertragen. Terwijl we fysiek niet jonger kunnen krijgen, kunnen we in ieder geval jonger lijken door zorgvuldige verzorging van onze huid. Met een groot aantal innovatieve ingrediëntencombinaties helpen onze 100% Pure organische exfoliators tegen milieuschade, lijntjes, rimpels en verlies van elasticiteit. Er hoeft geen gebruik gemaakt te worden van schadelijke chemicaliën en harde wasmiddelen wanneer onze producten alle nuttige voedingsstoffen en vitaminen hebben die u nodig heeft. Onze antioxidant rijke natuurlijke scrubs verwijderen alle onzuiverheden voor een zachtere, gladdere huid, terwijl cafeïne helpt om de bloedsomloop te verhogen voor een gezond, gloeiend gezicht.

Exfoliating is een belangrijke stap in elke huidverzorgingsroutine, maar de voordelen van gezichtsmaskers zijn net zo nodig! Onze innovatieve organische maskers geven uw dorstige huid een noodzakelijke dosering hydratatie voor een jongere, gladder en meestal aantrekkelijker uiterlijk. Ga lekker liggen en ontspan en breng een van onze maskers aan; Je voelt de stress en de onzuiverheden snel weg smelten!