Winkelwagen

Onze natuurlijke merken

 | 

100% Pure Gezichtsverzorging

 | 

100% Pure Toners


100% Pure Natuurlijke Toner / Tonique

Heb je moeite gehad met onzuiverheden? Vooral als u een vette of acne gevoelige huid hebt, is een organische toner de perfecte keuze voor het verwijderen van olie, sporen van vuil en andere onzuiverheden die uw uiterlijk kunnen beïnvloeden, en op uw beurt uw vertrouwen. Het wassen met een reinigingsmiddel is essentieel, maar daarna kan je nog wat langzaam stof en vervuiling hebben die een speciale toner of tonic nodig heeft om te verwijderen.

Onze perfecte natuurlijke toner werkt niet alleen om van deze onzuiverheden te ontdoen, maar helpt vocht te leveren aan uw dorstige huidcellen om de huid perfect gehydrateerd te houden en u te helpen een jeugdige uitstraling te behouden. We zijn erin geslaagd om deze producten te creëren met alleen de beste natuurlijk voorkomende ingrediënten en hebben hun genezende eigenschappen gebruikt om een ​​echt effectief assortiment aan producten te maken.

Net als alles waar we onze naam op zetten, zijn onze toners verantwoordelijk en ethisch gecreëerd. Of u nu passie hebt voor dierenrechten of u bent veganist, dan kunt u een product vinden dat superieur is aan alles wat op de markt staat. Wij denken dat deze producten toegankelijk moeten zijn voor iedereen. Dus waarom pak je je nieuwe favoriete huidverzorgingsproducten vandaag niet?