Shopping cart

Our natural Brands

 | 

Daphnes Olijfzeep


Daphne Aleppo en olijfoliezeep

Aleppo- of olijfoliezeep, het geheim uit de Oriënt voor de verzorging van de huid en het haar.
Aleppo- of olijfoliezeep is een 100% natuurlijke en plantaardige zeep. De aleppo zeep is zacht en weldadig voor de gevoelige huid. Ook een beschadigde of geïnfecteerde huid heeft baat bij deze zeep. De huid wordt weer zacht, soepel en veerkrachtig met het gebruik van aleppo- of olijfoliezeep. Deze zeep wordt gemaakt volgens een traditioneel oriëntaals recept.
Een aantal van onze producten is verrijkt met laurierbesolie. Deze olie zorgt voor een goede doorbloeding van de huid en heeft een genezende werking op kleine wondjes. Daarom adviseren wij het gebruik van Aleppo- of olijfoliezeep met laurierolie voor mensen met een gevoelige huid of een probleemhuid zoals eczeem, puistjes etc.

Aleppo- of olijfoliezeep is plantaardig en totaal vrij van chemische en /of dierlijke toevoegingen en volgens het aloude recept gemaakt in de gehele oriënt! Al eeuwen dé zeep die helpt bij huidproblemen zoals eczeem, puistjes, acne, droge jeukerige huid etc. Deze zepen worden gemaakt in Syrië en Turkije. Bij Zeepies Nederland verkopen wij een ruim aanbod aan diverse Aleppo- en olijfzepen. .
 Aleppo Zeep & Olijfolie Zeep

 Antiochië Zeep