Shopping cart

Our natural Brands

 | 

The Ohm Collection


The Ohm Collection - Deodorant Poeder

De poeder Deodorant van The Ohm Collection is een veilige deodorant die langer werkzaam is, beter ruikt en langer een fris resultaat geeft dan welke deodorant dan ook.
 
Deodorant poeder is gemaakt van de zuiverste essentiële oliën gecombineerd met natriumbicarbonaat.
De Deodorant is bewust gemaakt van natriumbicarbonaat met heilzame essentiële oliën voor een zeer fris, zelfs alkaliserend resultaat.
 
Deodorant van The Ohm Collection blijft, in tegenstelling tot andere aluminium vrije deodorants, minstens 12 uur actief.
Het is een poeder deo welke genoeg is voor 5 tot 6 maanden. Dat maakt de deo dus heel voordelig!
 
De Deodorant is verkrijgbaar in verschillende heerlijke geuren en is geschikt voor vrouwen en mannen. Er is ook een Deo lijn speciaal voor tieners - No Sweat.

De Deodorant wordt geleverd in een mooi decoratief busje met diverse strooi mogelijkheden met fijne en grove openingen, zodat het makkelijk te doseren is.
Gebruiksaanwijzing: Breng een beetje poeder aan op de vingers en wrijf zachtjes onder de oksels of andere plekken die 24 uur fris willen zijn. Herhaal dit zonodig een keertje gedurende de dag.

Tip: Mocht je het vervelend vinden dat de poeder een beetje gaat "dwarrelen" dan kun je de poeder ook op je vingers aanbrengen nadat je net je gezichtscrème of bodylotion hebt aangebracht, om het poeder vervolgens bij je oksels aan te brengen. Je vingers zijn dan nog wat vettig van de crème/lotion.


 The Ohm Collection Deodorant

 The Ohm CollectionNo Sweat