Winkelwagen

Onze natuurlijke merken

 | 

Cowshed 40% korting!

 | 

Cowshed Bath & Body Oil

Volgende >>


Cowshed Knackered Cow Relaxing Bath & Body Oil -20% 100ml
Cowshed Knackered Cow Relaxing Bath & Body Oil -20% 100ml
Cowshed Knackered Cow Relaxing Bath & Body Oil
Afgepeigerd? Bekaf? De Relaxing Bath & Body Oil is een ontspannende massageolie met een kruidige mix die je helpt een versnellinkje lager te gaan en tot rust te komen met essentiële oliën van lavendel en eucalyptus. Lavendel herstelt het evenwicht, terwijl eucalyptus de geest en vermoeide spieren verlicht.
Als het om het optimaal benutten van de pure kracht van essentiële oliën gaat, is er niet veel beter dan Cowshed Relaxing Bath & Body Oil. De formule is geïnspireerd op de behandelingen in de Cowshed spa in Babington House in Somerset (UK) en de natuurlijke olie-dragers maken het de krachtige essentiële oliën mogelijk om meteen hun werking te doen: de huid van je lichaam voeden en je (nog verder) in de juiste stemming brengen. Het is een geweldig multi-task product, omdat je het kan gebruiken als badolie, als huid verzachter of als massage olie.
Giet onder warm stromend water in het bad, of neem een paar druppels in de natte huid na het baden en masseer in om het vocht in je huid vast te houden. Voor een lichaamsmassage, verdeel een kleine hoeveelheid in de palmen van je handen en masseer daarna de huid in.
Door de hoge concentratie van verschillende essentiële oliën die worden gebruikt in deze bad en massage olie, is een huidtest aan te raden. Als je zwanger bent of borstvoeding geeft: win advies in over het gebruik van etherische/essentiële oliën.
Wellicht vind je het ook lekker om de andere Knackered Cow producten te gebruiken; Of een Bath & Body Oil uit een van de andere ranges.
  • Essentiële olie van lavendel: natuurlijk ontspannend, rustgevend, herstellend en balancerend. Verlicht vermoeide en pijnlijke spieren. Deze veelzijdige olie staat ook bekend om zijn verjongende en ontsmettende eigenschappen.
  • Essentiële olie van eucalyptus: verkregen uit de diepe groene, sikkelvormige bladeren van de boom. Natuurlijk antiseptische, reinigende en stimulerende werking. Traditioneel gebruikt voor  het inademen bij extreem koud weer om verlichting te geven. Zeer effectief bij spiervermoeidheid.
  • Amandelolie: uit de amandel kern verkregen, is een rijke bron van eiwitten en mineralen. Zeer voedzaam en natuurlijk beschermd en voedend en in het bijzonder aanbevolen voor de droge huid. Heeft een kalmerend effect op de geïrriteerde huid.
  • Calendula (Goudsbloem) olie: natuurlijke kalmerend, regenererend en anti-inflammatoire. Ideaal voor de droge, beschadigde huid. Vermindert roodheid en irritatie, schimmeldodend en antiseptisch.
  • Bevat geen kunstmatige geuren en kleurstoffen, geen parabenen, geen sulfaten, geen petrochemicaliën. Niet getest op dieren.
26.00  Euro 20.80

Aantal