Winkelwagen

Onze natuurlijke merken

 | 

Cowshed 40% korting!

 | 

Cowshed Bath & Shower Gel

<< Vorige - Volgende >>


Cowshed Lazy Cow Soothing Bath & Shower Gel -20% 300ml
Cowshed Lazy Cow Soothing Bath & Shower Gel -20%  300ml
Cowshed Lazy Cow bath & shower
Houden we niet allemaal soms van een lekkere luie dag? Laat jezelf met rust met de Lazy Cow Soothing Bath and Shower Gel. Een heerlijke mix van een houtachtig, oosters kruidenmengsel dat je een warm en vreedzaam gevoel geeft. De Bath and Shower Gel bevat essentiële oliën van jasmijn om diep te ontspannen, kamille om te kalmeren, en sandelhout tot bezinning te komen.
Gebruik de douchegel voor een snelle powersplash of bereid je voor op het slapen gaan in een bad. Wat je ook kiest, de Cowshed Soothing Bath and Shower Gel geeft je onmiddellijk een zachte en gehydrateerde huid en een dosis nieuwe energie. Klaar voor wat je ook maar gaat doen.

    • Essentiële olie van kamille: bekend om zijn natuurlijke verzachtende, helende werking op de huid en om van stress te verlichten.
    • Essentiële olie van sandelhout: ontspannend, sensueel en kalmerend met een houtachtige geur. De perfecte hydraterende olie die vaak wordt gebruikt in huidverzorging voor alle huidtypen, maar vooral voor het voeden van een droge huid. Bekend om zijn balancerend effect op het zenuwstelsel, geeft afstand van spanning en onrust.
    • Essentiële olie van jasmijn: heeft een zoete, exotische en rijk bloemige geur. Diep ontspannende en sensuele olie die bekend staat om zijn verwarmende en de rustgevende effecten. Geeft een gevoel van vertrouwen en optimisme, terwijl het energie niveau wordt hersteld.
    • Bevat geen kunstmatige geur- en kleurstoffen, geen parabenen, geen sulfaten, geen petrochemicaliën. Niet getest op dieren.
24.00  Euro 19.20

Aantal