Winkelwagen

Onze natuurlijke merken

 | 

Cowshed 40% korting!

 | 

Cowshed Bath & Shower Gel

Volgende >>


Cowshed Knackered Cow Relaxing Bath & Shower Gel -20% 300ml
Cowshed Knackered Cow Relaxing Bath & Shower Gel -20%  300ml
Cowshed Knackered Cow bath & shower
Afgepeigerd? Bekaf? De Relaxing Bath and Shower Gel is een ontspannende douchegel met een kruidige mix die je helpt een versnellinkje lager te gaan en tot rust te komen met essentiële oliën van lavendel en eucalyptus. Lavendel herstelt het evenwicht, terwijl eucalyptus de geest en vermoeide spieren verlicht.
Gebruik de douchegel voor een snelle powersplash of bereid je voor op het slapen gaan in een bad. Wat je ook kiest, de Cowshed Relaxing Bath and Shower Gel geeft je onmiddellijk een zachte en gehydrateerde huid en een dosis nieuwe energie. Klaar voor wat je ook maar gaat doen.
    • Essentiële olie van lavendel: natuurlijk ontspannend, rustgevend, herstellend en balancerend. Verlicht vermoeide en pijnlijke spieren. Deze veelzijdige olie staat ook bekend om zijn verjongende en ontsmettende eigenschappen.
    • Essentiële olie van eucalyptus: verkregen uit de diepe groene, sikkelvormige bladeren van de boom. Natuurlijk antiseptische, reinigende en stimulerende werking. Traditioneel gebruikt voor  het inademen bij extreem koud weer om verlichting te geven. Zeer effectief bij spiervermoeidheid.
    • Bevat geen kunstmatige geur- en kleurstoffen, geen parabenen, geen sulfaten, geen petrochemicaliën. Niet getest op dieren.
24.00  Euro 19.20

Aantal