Shopping cart

Our natural Brands

 | 

Organic Essence

 | 

Organic Whipped Body Butter

<< Previous


Organic Whipped Body Butter Vanilla Coconut 42 gr


Article code: 00274 8Organic Whipped Body Butter Vanilla Coconut  42 gr
Organic Essence Kokosnoot en Vanilla Whipped Shea Body Butter

Deze zeer geconcentreerde en voedselrijke opgeklopte body butter bevat beschermende en verzachtende eigenschappen van shea boter en is geweldig voor onze huid. In recente klinische studies werd shea butter gevonden om te helpen de huid te beschermen tegen het klimaat en UV stralen, om rimpelvorming te voorkomen. Shea boter verbetert ook de celregeneratie en capillaire circulatie van de huid, die helpt striae en littekens te minimaliseren. Jasmijn geur helpt herbeleven, emotionele stress en helpen de zenuwen te kalmeren.

Pure Organic Shea Butter is een natuurlijke koudgeperste olie uit de Afrikaanse karite moer. Het is bekend voor het bevorderen van capillaire circulatie en wordt beschouwd als een superieur genezer en vitaliserend voor de droge of veroudering van de huid.
Pure Organic Shea Butter kan worden toegepast op je lippen of op een droge plaatselijke plekken van de huid. Gebruik twee keer per dag om eelt te verzachten en voor de conditie van de nagelriemen.

Pure Organic Shea Butter is verpakt in een bio-afbreekbare eco potje om een steenje bij te dragen aan het mileu.


USDA gecertificeerd biologisch, uw garantie dat twijfelachtige ingrediënten niet aanwezig zijn om die potentieel schadelijk kunnen zijn voor uw huid.

Gunstig als een geweldige totale body moisturizer. of gebruik op specifieke droge plekken. Het is zeer geconcentreerd, spaarzaam.

Ingrediënten: Butyrospermum parkii (shea) Boter, Cocos Nucifera (kokos) olie Theobroma Cacao (cacao) Seed Butter, Olea Europaea (olove) olie Marranta Arundinacea (Pijlwortel) wortel poeder, Lavandula angustifolia (levender) olie, Citrus Sinesis (oranje) schilolie Tocopherol (vitamine E)

16.80  Euro 10.10

Quantity   


Bodycream Vanilla Bean  236ml Bodycream Vanilla Bean 236ml
(Start quantity: 1 , Unit price: Euro 18.00 )
Pure Organic Soap Vanille  259ml Pure Organic Soap Vanille 259ml
(Start quantity: 1 , Unit price: Euro 9.65 )